Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, 7-21 Kasım 2018 tarihleri arasında Atina/ Yunanistan’da Erasmus+ kapsamında gerçekleştirilmiş olan ‘Uygulamalı Yeşil Girişimcilik Eğitimi’nde ülkemizi ve üniversitemizi temsil eden öğrencilerimizle ile buluştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, 7-21 Kasım 2018 tarihleri arasında Atina/ Yunanistan’da Erasmus+ kapsamında Türkiye, Litvanya, Macaristan ve Yunanistan ortaklığında Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı’nın destekleri ile gerçekleştirilmiş olan ‘Uygulamalı Yeşil Girişimcilik Eğitimi’ne ülkemizi temsil etmek üzere Türkiye’den proje katılımcısı olarak seçilen öğrencilerimiz Deniz Gökpınar, H. Ezgi Güler, Furkan Yavuz, Selin Dalgıç, İrem Tuğba Ulutaş ve H. Alpaslan Uçar’ı makamında karşılamış ve tecrübelerini paylaşmak üzere misafir etmiştir.