İzmir Demokrasi Üniversitesi Öğrencileri Yunanistan’da Ülkemizi Temsil Ediyor!

Atina/ Yunanistan’da Türkiye, Litvanya, Macaristan ve Yunanistan ortaklığında Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı destekleriyle düzenlenen Erasmus+ projesi bugün atölye çalışmalarıyla başladı.

‘Uygulamalı Yeşil Girişimcilik Eğitimi’ne ülkemizi temsil etmek üzere Türkiye’den proje katılımcısı olarak Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Nurdan KAVAKLI’nın katkılarıyla seçilen üniversitemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerimiz Deniz Gökpınar, H. Ezgi Güler, Furkan Yavuz, Selin Dalgıç ile Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı öğrencimiz İrem Tuğba Ulutaş ve İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü öğrencimiz H. Alpaslan Uçar Yunanistan’da ülkemizi ve üniversitemizi temsil ediyor.