‘Uygulamalı Yeşil Girişimcilik Eğitimi’ne Ülkemizi Temsil Etmek Üzere Türkiye’den Proje Katılımcısı Olarak Öğrencilerimiz Seçilmiştir

Üniversitemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerimizden Deniz Gökpınar, H. Ezgi Güler, Furkan Yavuz ve Selin Dalgıç ile Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı öğrencimiz İrem Tuğba Ulutaş ve İnsan Kaynakları Bölümü öğrencimiz H. Alpaslan Uçar, 7-21 Kasım 2018 tarihleri arasında Atina/ Yunanistan’da Erasmus+ kapsamında Türkiye, Litvanya, Macaristan ve Yunanistan ortaklığında Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı’nın destekleriyle gerçekleştirilecek olan ‘Uygulamalı Yeşil Girişimcilik Eğitimi’ne ülkemizi temsil etmek üzere Türkiye’den proje katılımcısı olarak seçilmiştir.