İzmir Demokrasi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programına Kayıt Duyurusu

İzmir Demokrasi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı tezli yüksek lisans programına kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 17-19 Eylül 2018  tarihlerinde kesin kayıtlarını yaptırmaları zorunludur.

İşletme Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programına kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler için tıklayınız.

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin aşağıda belirtilen formları bilgisayar ortamında doldurmaları ve Enstitümüze şahsen veya noter onaylı vekalet ile tayin edilmiş vekil eliyle ulaştırmaları gerekmektedir.

• Kesin Kayıt Formu için tıklayınız.
  • Mezuniyet Belgesinin onaylı fotokopisi. (Aslı gösterildiği takdirde Enstitümüz tarafından da onaylanabilir.)
  • Transkript fotokopisi. (Aslı gösterildiği takdirde Enstitümüz tarafından da onaylanabilir.)
  • ALES sonuç belgesi
  • Yabancı Dil Belgesi
  • Nüfus Cüzdanı onaylı fotokopisi. fotokopisi (Aslı gösterildiği takdirde Enstitümüz tarafından da onaylanabilir.)
  • 6 adet renkli vesikalık fotoğraf (4,5×6) son altı ayda çekilmiş olmalıdır
  • Askerlik Durum Belgesi. (E-Devlet sisteminden alınabilir.)
  • Askerlik Tecil Dilekçesi için tıklayınız.
  • Onaylı veya e-Devlet üzerinden alınmış Adli Sicil Belgesi (03 Eylül 2018 tarihinden sonra alınan Adli Sicil Belgesi geçerlidir.)
  • Danışman Tercih Formu için tıklayınız.