İzmir Demokrasi Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü Tüm Akademik ve İdari Personeli ile Kutladı

15 Temmuz 2016 tarihinde hain darbe teşebbüsüne karşı gerçekleşen milletimizin kahramanlık destanı ve şehitlerimizi anma programı İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper önderliğinde bugün İzmir’de gerçekleşti. Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper ve İzmir Demokrasi Üniversitesi öğretim üyeleri ve çalışanları İzmir Gündoğdu Meydanın’dan Zafer Anıtına kadar ellerinde Türk Bayraklarıyla yürüdüler. Zafer Anıtına çelenk koyup şehitler için saygı duruşu ve İstiklal marşını söyleyen İzmir Demokrasi Üniversiteliler ve Rektör Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper Milli Birlik ve Demokrasi günü adına bir konuşma yaptı. Sonrasında otobüslerle Narlıdere Şehitliği ziyaret edildi. Çelenk konuldu, saygı duruşu yapıldı, İstiklal marşı söylendi ve kahraman şehitlerimize hitaben Sayın Rektörümüz, Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper bir konuşma yapıp kabirlerine çiçek bıraktı ve dua okudu. 15 Temmuz anısına Rektörlük bahçesine ağaç dikilip,  şehitlerimiz için lokma döktürüldü.