15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Daveti

İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

ANMA PROGRAMI DAVETİ

Aziz Milletimiz 15 Temmuz 2016 tarihinde şanlı tarihine yakışır bir direnç göstererek demokrasimize kast eden hainleri bertaraf etmiş, bizlere gurur ile anacağımız bir destan armağan etmiştir. İzmir Demokrasi Üniversitesi bu destanı, adına ve misyonuna yakışır bir şekilde anmaktan, gelecek kuşakları bu bilinç ile yetiştirmekten gurur duymaktadır ve duyacaktır.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, istikbal ve istiklalimiz için şehit olan aziz kahramanlarımızı saygı ve rahmet ile anıyoruz.

“15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında 15 Temmuz 2018 Pazar günü düzenleyeceğimiz tören ve etkinliklerimizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Prof.Dr. Bedriye TUNÇSİPER

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü

PROGRAM

10.30 – 11.30:            15 Temmuz Şehitlerini Anma Ve Demokrasi Yürüyüşü  (Gündoğdu Meydanı –  Cumhuriyet Meydanı)