Üniversitemiz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

İzmir Demokrasi Üniversitesinin Değerli Mezunları, Üniversitemiz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 1 Ekim 2021 tarihinde saat 16.00’da gerçekleştirilecektir. Mezuniyet törenimizin organizasyonu için törene katılacak öğrencelerimizin 9 Eylül 2021 tarihi saat 23.59’a kadar https://forms.gle/3quMEjXFkmHBgf977 adresinden Mezuniyet Töreni Katılım Formunu doldurmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacak olup, başvuruda bulunmayan öğrencilerimiz törene kabul edilemeyecektir. Mezuniyet törenimize ilişkin ayrıntılı bilgilendirme önümüzdeki günlerde web sayfamızdan ve sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılacaktır. Not: Mezuniyet törenine katılacaklar için HES Kodu sorgulaması yapılacaktır. Aşı olmamış kişilerden azami 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testi istenecektir. PCR testi bulunmayanlar Mezuniyet Törenine alınmayacaktır. Törene öğrencilerimiz ailelerinden en fazla 2 kişi ile katılım sağlayabileceklerdir.