Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Eğitim ve Kültür Dairesi Başkanı Tolga Balcı’dan Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’e Nezaket Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Eğitim ve Kültür Dairesi Başkanı Tolga Balcı’yı makamında ağırladı.

 

Tolga Balcı’nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Rektörümüz, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi ve yapımı devam eden Uzundere kampüsü hakkında bilgiler verdi.

 

Daire Başkanı Tolga Balcı da Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini dile getirerek, Üniversiteler ile her zaman iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.

 

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Eğitim ve Kültür Dairesi Başkanı Tolga Balcı ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper makam ziyaretinin ardından ise birlikte Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi ve yapımı devam Uzundere kampüsünde incelemelerde bulundular ve ardından ziyaret son buldu.