YÖK Denetleme Kurulu Eski Başkanı Hüseyin Çevikbaş’dan Rektörümüz Tunçsiper’e Tebrik Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Denetleme Kurulu Eski Başkanı Hüseyin Çevikbaş’ı makamında ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Tunçsiper, YÖK Denetleme Kurulu Eski Başkanı Hüseyin Çevikbaş’a üniversitenin akademik ve fiziki durumunun yanı sıra üniversitede düzenlenen tanıtım günleri hakkında bilgi verdi.

YÖK Denetleme Kurulu Eski Başkanı Hüseyin Çevikbaş ise İzmir Demokrasi Üniversitesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve üniversitenin geçmişten bugüne gelişiminin gurur verici olduğunu kaydederek Rektörümüz Tunçsiper’e çalışmalarında başarılar diledi.