Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (NEYAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Diptaş’tan Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’e Tebrik Ziyareti

Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (NEYAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Diptaş ikinci dönem Rektörlük görevine atanan Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’i makamında ziyaret ederek tebriklerini ilettiler.

Başkan Diptaş, Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği olarak üniversitelere her zaman her konuda destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Rektörümüz Tunçsiper de Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (NEYAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Diptaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Üniversitemiz olarak Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği ile her türlü iş birliğine hazır olduğunu ifade etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından hediye takdimi ile sona erdi.