12-18 Mayıs Dünya Hemşireler Haftası Etkinliği İzmir Demokrasi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve İzmir Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi İş birliğinde Gerçekleşti

İzmir Demokrasi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve İzmir Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi iş birliğinde 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası etkinliği Uluslararası Hemşireler Birliği (ICN) 2021 yılı “Hemşireler Geleceğin Sağlık Bakımı İçin Öncü Bir Ses” temasıyla 18 Mayıs 2021 tarihinde çevirim içi olarak gerçekleştirildi.

 

 

Etkinliğe “COVİD-19 Pandemisi Hemşirelik Eğitiminde ve Mesleğinde Neleri Değiştirdi?” konuları hakkındaki  değerli görüşleri ile İzmir Bakırçay Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nden Sayın Dr. Öğretim Üyesi Hale SEZER; İzmir Demokrasi Üniversitesi Hemşirelik Bölümü Öğrencisi ve Öğrenci Hemşireler Derneği (ÖHDER) Başkanı Sayın Umut ÖZDEMİR; İzmir Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sayın Hemşire Merdiye ÖZTÜRK; İzmir Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi COVID Yoğun Bakım Biriminden Sayın Hemşire Emel ELMA; İzmir Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Biriminden Sayın Hemşire Enes GÖÇER; THD İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünden Sayın Dr. Öğr. Üyesi Dilek AYAKDAŞ DAĞLI katkı verdi. Panele öğretim üyeleri ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.