Üniversitemizde Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Doktora Programı Açıldı

”Üniversitemizin Mimarlık Fakültesi bünyesinde Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Doktora Programı açılmasına yönelik teklifi Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından uygun görüldü.”

İzmir Demokrasi Üniversitesi, eğitim kalitesini yükseltmeye dönük çalışmaların yanı sıra öğrenci sayısını arttırma faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. 2021-2022 eğitim- öğretim döneminde Mimarlık Fakültesi bünyesinde ” Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Doktora Programı Açılması” teklifi Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından kabul edildi.

Söz konusu yeni açılan doktora programı hakkında açıklamalarda bulunan İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Üniversite olarak doktora programlarının açılması ve eğitim kalitesinin yükseltilmesi yönündeki çalışmaların bundan sonraki süreçte de devam edeceğinin mesajını verdi.