İZMİR ÜNİVERSİTELER PLATFORMU 2017 toplandı.

İYTE ev sahipliğinde yapılan toplantıyla İzmir Üniversiteleri Platformu (İUP) dönem başkanlığı Rektör Prof. Dr. Mustafa Güden’e devredildi.Senato Salonunda, 12 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. H. Beril Dedeoğlu, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman, Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Cemali Dinçer, İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. F. N. Can Şımga Muğan katıldı.Toplantıda ayrıca İUP platformu olarak bugüne kadar yapılan faaliyetler değerlendirilerek, ileriki süreçte neler yapılacağı konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu. Yeni dönemde platformun teması “4. Sanayi Devrimi’nin Işığında Akademi 4.0” olarak belirlendi. Dönem boyunca yapılacak etkinliklerde, belirlenen tema çerçevesinde içerikler oluşturulacak.