Üniversitemizin 31/12/2020 Tarihli “Araştırma Görevlisi” İlanı Ön Değerlendirme Sonuçlarına Göre Bilim Sınavı’na girmeye Hak Kazanan Adaylar İçin Önemli Duyuru

2547 sayılı Kanun’un 50/d ve ‘Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in ilgili maddeleri uyarınca Üniversitemiz Fakültelerine alınacak olan “Araştırma Görevlisi” ve Yabancı Diller Yüksekokulu “Öğretim Görevlisi” kadrolarına ilişkin olarak, Covid-19 tedbirleri kapsamında, şehirlerarası kitlesel hareketlilik, farklı yerleşim birimlerinden adayların bir araya gelmesi ve sınav ortamlarında sosyal mesafeye uyulamaması gibi durumların kontrol altına almakta olduğumuz pandemi mücadelesinde önlenemez bir risk oluşturabileceğinden hareketle, hastalık ve sair geçerli mazeretleri nedeniyle, 21.01.2021 saat 10.00’ da yapılması planlanan alım sınavlarının içinde bulunduğumuz durumun hassasiyeti nazarı dikkate alınarak, yüzyüze sınavlara katılamayacak adaylar bakımından tüm adayların yüzyüze ve çevrimiçi (online) olmak üzere şeffaf ve denetlenebilir bir şekilde, alım sınavlarının 21.01.2021 tarih saat 13.00 olarak güncellenmesine karar verilmiştir.

Bilim sınavına çevrimiçi (online) katılacak olan adaylarımızın ad  soyadları, bölümleri, e-posta adresleri ve telefon numaraları ile  bilgi.islem@idu.edu.tr eposta adresine başvurmaları gereği ilanen duyurulur.