İzmir Demokrasi Üniversitesi İngiliz Dili Eğitimi Topluluğu Tarafından Organize Edilen Kariyer Sohbetleri, Öğrencilerimizin Moderatörlüğünde Yürütülecek Olan 9 Günlük Bir Etkinlik Serisi Gerçekleştirilecektir.

İzmir Demokrasi Üniversitesi İngiliz Dili Eğitimi Topluluğu Tarafından Organize Edilen Kariyer Sohbetleri, Öğrencilerimizin Moderatörlüğünde Yürütülecek Olan 9 Günlük Bir Etkinlik Serisidir. Etkinliğe, Mezuniyetinden Sonra Farklı Dallarda Profesyonel İş Hayatına Devam Eden, Milli Eğitim Bakanlığı Bünyesinde ve Özel Kurumlarda Çalışan İngilizce Öğretmenleri, Üniversitelerde Görev Yapan Araştırma ve Öğretim Görevlileri İle Üniversitemiz Akademisyenleri Konuk Olacaktır. Etkinlik Takvimi ve Detaylar Öğrenci Topluluğuna Ait İnstagram Hesabından Duyurulacaktır.