YÖK Yürütme Kurulu Üyesi ve MYO Komisyonu Yürütücüsü Prof. Dr. Ömer AÇIKGÖZ’ün Başkanlığında, YÖK MYO Çalışma Grubu Üyeleri ve Devlet Üniversitelerimizin MYO Müdürleri / Koordinatörleri İle “Devlet Meslek Yüksekokulları Müdürler Toplantısı” Gerçekleştirildi

15 Aralık 2020 salı günü Saat:13:00 da gerçekleştirilen Meslek Yüksekokulları Müdürleri Çalıştayı, değerli YÖK Yürütme kurulu üyelerinin ve yaklaşık 125 meslek yüksekokulu müdürünün katılımıyla Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilmiştir.

 

YÖK Yürütme Kurulu Üyesi ve YÖK MYO Komisyonu Yürütücüsü Prof. Dr. Ömer AÇIKGÖZ’ün açılış konuşmasını takiben, Pandemi döneminde Meslek Yüksekokullarında Eğitim ve Öğretim,  Meslek Yüksekokullarının Sorun Alanları ve Meslek Yüksekokullarında Uygulamalı Eğitimler ve ilgili çerçeve yönetmelikler değerlendirilmiştir.

 

Son derece verimli geçen bu toplantıya, üniversitemizi temsilen Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Aslı GÜNEŞ GÖLBEY katılarak üniversitemiz meslek yüksekokulu çalışmalarında dair bilgilendirmelerde bulunmuştur.