İzmir Demokrasi Üniversitesinin Sektörde Mühendislik Uygulamaları Konulu Uluslararası Mühendislik Sempozyumu, 10 Aralık 2020 Tarihinde Kamu-Üniversite-Sanayi-İşbirliği Faaliyeti Olarak İki Bölüm Halinde Gerçekleştirilecektir.

İzmir Demokrasi Üniversitesinin Sektörde Mühendislik Uygulamaları Konulu Uluslararası Mühendislik Sempozyumu, Kamu-Üniversite-Sanayi-İşbirliği faaliyeti olarak iki bölüm halinde gerçekleştirilecektir. Birinci bölümde, 2020 KUSİ Başkanı Prof. Dr. Bülent EKER ve Birinci Bölge KUSİ Başkanı Doç. Dr. Leyla ŞENER, “Türkiye KUSİ’nin yeri ve Önemi“, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İzmir İl Müdürü Engin BİŞAR “ İzmir ili KUSİ Faaliyetleri”, ayrıca KOSGEB İzmir İl Müdürü Dr. Levent ARSLAN, “KOSGEB Destekleri” ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Genel Sekreteri Dr. Mehmet YAVUZ “İzmir Kalkınma Ajansı Çalışmaları ve Destekleri” hakkında online tanıtım sunumları Doç. Dr. Uğur ÇAVDAR ve Dr. Sinan Yılmaz Moderatörlüğünde yapacaktır. İlgili açıklamalar için tıklayınız.