Sağlık Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Başvuru Sonuçları

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

KAYIT İŞLEMLERİ

İzmir Demokrasi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 13-16 EKİM 2020 tarihlerinde kesin kayıtlarını yaptırmaları zorunludur. Kesin kayıtların tamamlanmasından sonra kontenjan açığı olması durumunda yedek aday sıralaması dikkate alınarak 19 EKİM 2020 tarihinde yedek adaylar ile iletişime geçilecektir. Kayıt işlemleri online yapılacaktır.

13 Ekim tarihi itibariyle başvuru esnasında beyan ettiğiniz e-mail adreslerinize Üniversitemiz otomasyon sistemine giriş için gerekli olan öğrenci numaralarınız ve şifreleriniz iletilecektir. Bu bilgiler ile otomasyon sistemi üzerinden ders kayıt işlemlerini gerçekleştirecek ve ders programınıza ulaşacaksınız. 16 Ekim 17.00’e kadar otomasyon sistemine giriş yaparak ders kaydını tamamlamayan adayların yerine başarı sırasına göre yedek adaylar kayıtlanacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına yerleşen adaylar harç dekontunu saglikbilimleri.belge@idu.edu.tr mail adresine göndermeleri durumunda ders kaydı yapabileceklerdir.

Erkek adaylar askerlik belgelerini  (e-devlettende alınabilir) saglikbilimleri.belge@idu.edu.tr

mail adresine göndermeleri gerekmektedir. (Askerlik tecil işlemleri için dilekçeyle başvurmanız durumunda işlem yapılır.)

Tezsiz Yüksek Lisans Programı Harç Ücreti ve Banka Bilgileri

Bir Dönem için Öğrenim Ücreti 2.475-Tl (İkibindörtyüzyetmişbeş tl)’dir.

T.C. Ziraat Bankası Fahrettin Altay Şubesi

Şube Kodu: 1533 Hesap No: 8056 0649 5007

IBAN: TR 8400 0100 1533 8056 0649 5007

İletişim Bilgileri:

Adres: İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörlük Binası, Sağlık Bilimleri Enstitüsü-

Mehmet Ali Akman Mahallesi 13 sokak No:2 Güzelyalı Konak / izmir

Tel: 0 (232) 260 10 01 (611)

2020–2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, Enstitümüz Tezli Yüksek Lisans ve Doktora  Sonuçları Tıklayınız