Diş Hekimliği Fakültesi 3.sınıf öğrencimiz Ömer Faruk Sönmez, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Anne, Yenidoğan ve Çocuk Sağlığı Ortaklığı (PMNCH) tarafından organize edilen seminerde konuşmacı olacaktır.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 3.sınıf öğrencisi Ömer Faruk Sönmez, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Anne, Yenidoğan ve Çocuk Sağlığı Ortaklığı (PMNCH) tarafından organize edilen ‘‘COVID-19 Zamanlarında Gençlik Sağlığı’’ canlı seminer serisinin ikinci etkinliği olan ‘’Gençlerin Mental Sağlık ve İyi Olma Hallerinin İyileştirilmesi’’ konulu seminerde konuşmacı olacaktır.

Bu seminerde covid-19 pandemisiyle gençlerin karşılaştığı; sosyal izolasyon, aksayan eğitim, aile baskısı, gelecek kaygısı gibi durumların uzun süren negatif etkilerini ve gençlerde artan mental sağlık problemlerini ortadan kaldırmak için alınmasını gereken önlemler konuşulacaktır. Toplantıda UNICEF ve Dünya Sağlık Örgütünden de konuşmacılar olacaktır.

Tarih: 13 Ekim Salı
Saat: 16.00 -17.00 arası (Türkiye Saati İle)

Etkinliğe bu linkten kayıt olabilirsiniz: https://bit.ly/3jBoH3f