Tercih Günlerindeki Etkinliklerimize Yoğun İlgi Gösterildi

Üniversitemizi, Tercih Günlerinde düzenlenen sanal platformlarda en iyi şekilde temsil ettik, aday öğrencilerimizle buluşturduk. Tercih Günlerinde başlıca Üniversiteni Keşfet (YÖK Sanal Fuarı 2020), Benim Tercihim (M.E.B. Ortaöğretim Genel Müdürlüğü), Gündem Özel TV Programı (Ege TV), Uyandırma Servisi (TV 35) TV Programı ve +Tercih 2020 Üniversite Fuarı (73 Üniversite katılımlı Çevrimiçi fuar)’nda yer aldık. Ayrıca 6-14 Ağustos 2020 tarihleri içerisinde Üniversitemizi ziyaret eden aday öğrencilerimize Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye alanında fakülte ve bölümlerimiz hakkında detaylı bilgilendirme yapılmış olup, yine aynı tarihler içerisinde Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER ve tüm fakülte dekanlarımızı Canlı Görüşmeler (Çevrimiçi webinarı) üzerinden aday öğrencilerimizle buluşturduk. Başta tercih günleri etkinliklerine katılımlarıyla Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER’ e, görev alan ve emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize ve yoğun ilgi gösteren aday öğrencilerimize teşekkür ederiz.