Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Berna DİRİM METE, 1150 katılımcıyla gerçekleşen “Avrupa Kas İskelet Radyolojisi Kongresi – ESSR 2020 de davetli konuşmacı olarak “Muscle Tumours” konulu konferans vermiştir.

“Avrupa Kas-İskelet Radyolojisi Derneği- ESSR Yıllık Kongresi-2020 ”26-27 Haziran 2020 tarihlerinde Virtual Congress-Sanal Çevrimiçi Kongre olarak gerçekleştirildi. İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Berna DİRİM METE, ESSR 2020 Kongresi’nde davetli konuşmacı olarak  “Muscle Tumours” başlıklı bir konferans verdi. 1150 kayıtlı katılımcı ve 44 kas-iskelet radyoloji dersini kapsayan geniş kapsamlı toplantıda dünyanın her yerinden radyologlar arasında güçlü bir iletişim sağlandı.