Güzel Sanatlar Fakültesi “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı“ onuruna Müzik Bölümü Öğrencileri Korosu “Gençliğin Sesi Gençliğin Nefesi” etkinliği gerçekleştirdi.

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ONURUNA

MÜZİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ KOROSU

“GENÇLİĞİN SESİ GENÇLİĞİN NEFESİ”

İzmir Demokrasi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı onuruna gerçekleştirdiği “19 MAYIS’IN 101. YILINDA SANATLA BULUŞMA” Uluslararası Sanal Karma sergisine, Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri,  sesleri ve nefesleriyle birlik olarak, evlerinden yapmış oldukları kayıtlarla günün anlam ve önemini yansıtan bir marş olan “İleri Marşı’nı Dr. Öğr. üyesi Pınar ŞAHİN’in piyano eşliğinde seslendirmiş ve eşlik etmişlerdir. Öğrencilerimizin, gençlerimizin birlik ve beraberlik ruhunu yansıtan bu çok yönlü çalışması,  sanatseverlerin buluştuğu sanal sergiye ‘Gençliğin Sesi Gençliğin Nefesi’ olarak bütünlük kazandırmıştır.

Katılımları için bütün öğrencilerimize teşekkür eder, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutlarız.