YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ömer AÇIKGÖZ Bugün Microsoft Teams Programı Aracılığıyla Türkiye’deki Üniversitelerin İİBF Dekanları ile Covid19 Sonrası “Türk Yüksek Öğretiminde Uzaktan Eğitim Sistemi ve Uygulamalarının” Değerlendirildiği Bir Toplantı Düzenledi

YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ömer AÇIKGÖZ bugün Microsoft Teams Programı aracılığıyla Türkiye’deki üniversitelerin İİBF Dekanları ile Covid19 sonrası “Türk Yüksek Öğretiminde Uzaktan Eğitim Sistemi ve Uygulamalarının” değerlendirildiği bir toplantı düzenledi.

Üniversitemizi yapılan bu toplantıda İİBF Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin AKAY temsil etmiş ve üniversitemizde dört haftadır başarılı bir biçimde yürütülen senkron uzaktan öğretim sistemi ve sınav uygulamalarımız hakkında YÖK üyemize ve diğer dekanlara bilgi aktarımında bulunmuştur.