İzmir Demokrasi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde Uzaktan Eş Zamanlı Eğitim Tüm Hızıyla Devam Ediyor

COVID – 19 salgını nedeniyle YÖK’ün Yüksek Öğretim Kurumlarında uzaktan eğitime geçilmesini önermesiyle birlikte Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper önderliğinde Üniversitemiz önlisans, lisans ve lisansüstü olmak üzere her seviyede uzaktan eş zamanlı-etkileşimli  (canlı) eğitim sistemine geçmiştir. İzmir Demokrasi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi de 2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar döneminde 23.03.2020 tarihi itibariyle uzaktan eş zamanlı eğitim veren sayılı fakülte arasında yerini almıştır.

Sevgili öğrencilerimizin bu dönemde herhangi bir mağduriyet yaşamaması için eğitim-öğretim süreci yıl başında planlanan akademik takvime uygun olarak sürdürülmektedir. Hocalarımızın özenle hazırladıkları dersler uzaktan eş zamanlı eğitim şeklinde devam etmektedir. Ayrıca öğrencilerimiz eş zamanlı eğitime ek olarak, kayıt altına alınan derslere ve videolara uzaktan eğitim portalı üzerinden istedikleri zaman ulaşabilmektedir. Şu an için yapılamayan pratik uygulamalar da daha sonra Üniversitemizin bildireceği takvime uygun olarak planlanacaktır. Hedefimiz öğrencilerimizin bu dönemi noksansız şekilde tamamlamasıdır.