Masa Tenisi Turnuvası

Rektörlük II. Masa Tenisi Turnuvası öğrenci ve personellere (kadın-erkek) yönelik olup, öğrenci ve personeller karma olarak karşılaşacaklardır. Turnuva son başvuru tarihi 16 Mart 2020 Pazartesi günü, kura çekimi ve teknik toplantı 17 Mart 2020 Salı günü saat 12:00 de Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı A-05 nolu odada yapılacaktır. Başvurular kontenjanla sınırlıdır. Kura çekimi ve karşılaşma tarihleri internet sitemizden yayınlanacak olup, katılımcıların duyuruları takip etmesi gerekmektedir.

Turnuvada dereceye giren (ilk üç) katılımcımıza ödüller verilecektir.

Rektörlük Masa Tenisi Turnuvası Kuralları

1. Turnuvaya İzmir Demokrasi Üniversitesi personeli ve öğrencileri katılacaktır.
  2. Başvurular bireyseldir.
  3. Turnuva eliminasyon sistemiyle oynanacaktır.
  4. Karşılaşmalarda setler 11 sayı üzerinden oynanacak olup, 2 set alan oyuncu maçı kazanacaktır.
  5. Turnuvada eşleşmeler tertip komitesinin düzenlediği kura ile belirlenecektir.
  6. Talep olması halinde katılımcılar kendi raketlerini kullanabilirler.
  7. Kadınlar ve erkekler kendi aralarında yarışacaktır.

Başvurular İnternet üzerinden veya Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı Ofisinden yapılacaktır.

Başvuru İçin Tıklayınız.

Masa Tenisi Başvuru Formu İçin Tıklayınız.