100/2000 YÖK Doktora Bursu Kapsamında Mimarlik Anabilim Dalı Doktora Programı 28/02/2020 tarihli Başvuru Sonucu

100/2000 YÖK Doktora Bursu Kapsamında Mimarlik Anabilim Dalı Doktora Programı 28/02/2020 tarihli Başvuru Sonuçları.

KESİN KAYIT TARİHLERİ       02/03/2020

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1-      Yüksek lisans diploması veya çıkış belgesinin aslı (Yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olan adayların diploma ya da mezuniyet belgelerinin,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nca düzenlenen denklik belgesi ile birlikte ibraz edilmesi zorunludur.)

2-      Transkipt (Yüksek lisans mezuniyet derecesini gösterir not tablosu belgesinin aslı veya üniversitece onaylı örneği ve fotokopisi.

Yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanların, transkript belgesini onaylı Türkçe tercümesi ile birlikte ibraz etmesi zorunludur.

3-      ALES Belgesi

4-      ÜDS, YDS, KPDS veya eşdeğer sınav sonuç belgesinin aslı veya internet baskısı.

5-      Son altı ayda çekilmiş vesikalık fotoğraf (4,5×6 Cm.) (2 adet)

6-      Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

7-      Adli Sicil Kaydı

8-      SGK Hizmet Dökümü

KESİN KAYITTA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

1-      Adayların Kesin Kayıt Formunu doldurup imzalayarak diğer belgelerle birlikte Enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir

2-      Kesin kayıt için gerekli belgeler, kayıt tarihlerinde Enstitü Müdürlüğüne şahsen elden teslim edilecektir

3-      Posta ile kayıt yapılamaz.

4-      Gerçek dışı bilgi ve belgelere göre aday kaydı veya kesin kaydı yapılmış öğrencilerin kaydı silinir.

5-      Belirtilen tarihlerde kesin kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.