Milli Mücadelenin 100.Yılı Etkinlikleri “Geleneğin İzleri” Sergisi

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde düzenlenen “Milli Direnişten İstiklal Harbi’nin İlk Zaferine: Maraş’ın Kurtuluşunun 100. Yılı” etkinlikleri kapsamında 11-12 Şubat 2020 tarihlerinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Yerleşkesi Cahit Zarifoğlu Konferans Salonu Fuaye Alanında Üniversitemiz Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hacer Nurgül Begiç’in “Geleneğin İzleri” adlı kişisel sergisi yer almıştır. Sergi açılışını Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi CAN, UNESCO Türkiye Temsilcisi Prof.Dr. Öcal OĞUZ, Atatürk Araştırma Merkezi Başkanı Prof.Dr. Adnan SOFUOĞLU, Türk Ocakları Genel Başkanı Prof.Dr. Mehmet ÖZ, Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Mahmut HERSANLIOĞLU ve Timsal KARABEKİR  gerçekleştirmiştir. Aynı zamanda Kültür Bakanlığı sanatçısı da olan Doç.Dr.Hacer Nurgül BEGİÇ hocamızın sergisi yoğun ilgi görmüştür.