Dünya Koro Müziği Özel Konseri’nde İzmir Demokrasi Üniversitesi Çok Sesli Koromuz sahne aldı. Her yıl 8 Aralık günü düzenlenen ve İzmir’deki koroların sahne aldığı özel konser, bu yıl Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi’nde 16 Koronun katılımı ile gerçekleştirildi. İzleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte en yeni kurulmuş koro olan ekibimiz 2 çok sesli eser seslendirerek büyük beğeni topladı. 2018 yılında Güzel Sanatlar Fakültemizin ilk öğrencileri ile Prof. Dr. Adnan Metin Karkın tarafından kurulan ve bu yıl yeni öğrencilerimiz ile büyüyen koromuz Dr. Öğretim Üyesi Pınar Şahin yönetimde çalışmalarını sürdürüyor. Başarılarının devamını dileriz.