İzmir Demokrasi Üniversitesi Sağlıklı Yaşam ve Fiziksel Aktivite Öğrenci Topluluğu 30.11.2019 tarihinde sağlıklı yaşam için Balçova Terapi Ormanında doğa yürüyüşü ve yoga etkinliği düzenledi. Aktiviteye Üniversitemiz Hocaları ve farklı bölümlerdeki öğrencilerimiz katıldı. Yaklaşık 12 km’lik parkur yürüyüşü Topluluk Akademik Danışmanı ve İzmir Doğa Tutkunları Spor Kulübü rehberliğinde fiziksel aktiviteyle ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirildi. Son noktada aynı zamanda yoga eğitmeni olan Topluluk Akademik Danışmanı Doç. Dr. Betül Taşpınar rehberliğinde de yoga yapıldı.