Özel Bornova Fen ve Anadolu Lisesi Üniversite Tanıtım Festivali

Özel Bornova Fen ve Anadolu Lisesi Üniversite Tanıtım Festivali, Üniversitemizin de katılımıyla 27.11.2019 tarihinde Bornova Koleji Kampüsünde gerçekleştirildi, festivale Üniversitemizin yanı sıra birçok sayıda diğer devlet ve vakıf üniversiteleri de katıldı. Öğrencilere Üniversitemiz ve Bölümlerimiz hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Festivale üniversitemiz Tıp Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Ömer KARTI ve Mühendislik Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Gizem KALELİ CAN ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’ndan Tolga DEMİR katılarak destek verdiler. Ayrıca Üniversitemizin açtığı standı, üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkan Vekili ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili olan Prof. Dr. Hüseyin AKAY ile Hukuk Fakültesi Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Cevdet Alptekin KAYALI da ziyaret ettiler.