İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörlüğü Sürekli İşçi Alım İlanı (Sözlü Sınava Girmeye Hak Kazanan Adaylar)

Üniversitemiz Birimlerinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4 üncü maddesinin (D) fıkrası kapsamında 4857 sayılı İş Kanununa tabi Sürekli İşçi olarak istihdam edilmek üzere 09/08/2009 tarih, 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik uyarınca 23/09/2019 tarihli ve 30897 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan ilanımıza İŞKUR üzerinden başvuru yapan adayların kura çekimi T.C. İzmir 2. Noterliği tarafından 04/10/2019 Cuma günü Üniversitemiz Konferans Salonunda tamamlanmıştır.

Kura sonucu belirlenen ve belgelerini teslim eden adayların belge kontrolü neticesinde “Sözlü Sınava Girmeye Hak Kazanan Aday Listeleri” aşağıdadır.

Temizlik Görevlisi-Sözlü Sınava Girmeye Hak Kazanan Aday Listesi İçin Tıklayınız

Güvenlik Görevlisi- Sözlü Sınava Girmeye Hak Kazanan Aday Listesi İçin Tıklayınız

SÖZLÜ SINAV TAKVİMİ

Sözlü Sınav Bilgileri

Sözlü Sınav Yeri

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörlüğü

Sözlü Sınav Tarihi ve Saati

(Güvenlik Görevlisi)

14.10.2019 / Saat: 13.30

Sözlü Sınav Tarihi ve Saati

(Temizlik Görevlisi)

15.10.2019 / Saat: 13.30

-Nihai listede ismi yer alan sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların Saat: 13.00’da sözlü sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

-Adaylar, sınav salonuna nüfus cüzdanı veya T.C. kimlik kartı kontrol edilerek alınacaklardır.

• Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.