İkinci Aktif Öğrenci Harç Duyurusu

25/08/2015 Tarihli ve 29456 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan ”2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Üçretlerinin Tespitine Dair Bakanlar Kurulunun Kararının ” 11’inci maddesinin 3’üncü fıkrasında, ”Bir Yükseköğretim programına kayıtlı iken ikinci bir yükseköğretim programına (çift andal programları hariç olmak üzere) kayıt yaptırılması halinde ikinci yükseköğretim programınaait öğrenci katkı payları öğrencilerin kendileri tarafından karşılanır.” hükmü yer almaktadır.

Ekli listede isimleri açıklanan öğrencilerin Güz ve Bahar yarıyılında harç ücretleri ödemeleri gerekmektedir.

Liste İçin Tıklayınız

İkinci Aktif Üniversiteyi Üniversitemizde okuyan öğrencilerimizin harç ücretlerini 20.09.2019 tarihi saat 17:00’a kadar Ziraat Bankası ATM’leri üzerinden  T.C Kimlik Numarası ve tutarı girilerek ödemesi gerekmektedir.

• Dekont Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına Teslim Edilecektir.