Eylül‐2019 Pedagojik FORMASYON Eğitimi Sertifika Programı Muafiyet Talepleri Hakkında Duyuru

Programa kesin kayıt yaptırmış olan öğrencilerden 1. ve 2. Dönem dersleri ile ilgili muafiyet talebinde bulunmak isteyenlerin 26 AĞUSTOS 2019 – 6 EYLÜL 2019 tarihleri arasında istenilen belgelerle (ekteki form dilekçe üzerinde EK adıyla belirtilmiş olanlar) birlikte Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimi’ne başvurması gerekmektedir.

Form dilekçe için tıklayınız.  Form dilekçe çıktı alınıp imzalanarak belirtilen EK’ler ile birlikte teslim edilmelidir.

Not: Pedagojik Formasyon Sertifika Programına kesin kayıt yaptıran öğrencilerin daha önce alıp başarılı olduğu derslerden muafiyet talepleri, HER İKİ DÖNEM İÇİN İKİ AYRI BAŞVURU ALINMAYACAK OLUP BİRİNCİ DÖNEM BAŞINDA BİR KEZ yapılacaktır. Belirtilen tarihler arasında başvurusu yapılmayan ya da eksik evrak ile başvurulan muafiyet talepleri kesinlikle kabul edilmeyecektir.