Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Başvuru Sonuçları

İzmir Demokrasi Üniversitesi

Fen Bilimleri Enstitüsü

2019-2020 Güz Dönemi Enstitümüz Lisansüstü Programlara Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Dikkatine

Tezli Yüksek Lisans Sonuçları için tıklayınız.

Tezsiz Yüksek Lisans Sonuçları için tıklayınız.

Tezsiz Yüksek Lisans Programı Harç Ücreti ve Banka Bilgileri için tıklayınız.

Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.

Asıl Kazanan Adayların Kesin Kayıt Tarihi:    22-24 Temmuz 2019

Yedek Adayların Kesin Kayıt Tarihi:    25-26 Temmuz 2019

İzmir Demokrasi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tezli -tezsiz yüksek lisans programlarına kesin kayıt hakkı kazanan adayların 22-24 Temmuz 2019 tarihlerinde kesin kayıtlarını yaptırmaları zorunludur. Kesin kayıt tarihlerinde kaydını yaptırmayanların yerine, yedek aday sıralaması dikkate alınarak 25-26 Temmuz 2019 tarihlerinde yedek adaylar kesin kayıtlarını yaptırabilirler.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

• Kesin Kayıt Formu (Kayıt esnasında verilecektir.)
  • Diploma veya Geçici Mezuniyet belgesinin onaylı fotokopisi (Aslı gösterildiği takdirde Enstitümüz tarafından da onaylanabilir.), Öğrenimlerini Yurtdışında tamamlamış olanlar almış oldukları Lisans Diplomaları veya Mezuniyet Belgeleri için Yükseköğretim Kurulu’ndan alacakları denklik belgesini de mezuniyet belgesi ile birlikte teslim etmeleri gerekmektedir.
  • ALES sonuç belgesi (Tezli Yüksek Lisans Programına kayıt hakkı kazanan adaylar)
  • Transkript (Diploma Eki Transkript olarak değerlendirilmemektedir.)
  • Nüfus cüzdanının onaylı fotokopisi (Aslı gösterildiği takdirde Enstitümüz tarafından da onaylanabilir.)
  • Onaylı veya e-Devlet üzerinden alınmış Adli Sicil Belgesi (21 Haziran 2019 tarihinden sonra alınan Adli Sicil Belgesi geçerlidir.)
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet sisteminden alınabilir.)
  • Dekont (Tezsiz Yüksek Lisans programlarına yerleşen adaylar için)

İletişim Bilgileri:

Adres: İzmir Demokrasi Üniversitesi Sağlık Yerleşkesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Mehmet Ali Akman mah 13 sokak No:2 Güzelyalı Konak-İZMİR

Tel: 0 (232) 260 10 01-03 (Dahili: 611-610)