Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Başvuru Sonuçları

Doktora Programlarına Kayıt Duyurusu

İzmir Demokrasi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Doktora Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 22-24 TEMMUZ 2019 tarihlerinde kesin kayıtlarını yaptırmaları zorunludur. Kayıt işlemleri 09:30-16:30 saatleri arasında yapılacaktır.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan öğrenci listeleri;

İktisat Doktora Programı

İşletme Doktora Programı

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin aşağıda belirtilen belgeleri Enstitümüze şahsen veya noter onaylı vekâletname ile tayin edilmiş vekil eliyle ulaştırmaları gerekmektedir.

1. Yüksek Lisans Mezuniyet Belgesinin onaylı fotokopisi. (Aslı gösterildiği takdirde Enstitümüz tarafından da onaylanabilir.)
  2. Transkript (Aslı gösterildiği takdirde Enstitümüz tarafından da onaylanabilir.)
  3. Onaylı veya e-Devlet üzerinden alınmış Adli Sicil Belgesi (01 Temmuz 2019 tarihinden sonra alınan Adli Sicil Belgesi geçerlidir.)
  4. ALES belgesi.
  5. Yabancı Dil Sonuç belgesi.
  6. Askerlik Durum Belgesi. (E-Devlet sisteminden alınabilir.)

Tezli Yüksek Lisans Programlarına Kayıt Duyurusu

İzmir Demokrasi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Tezli Yüksek Lisans Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 22-24 TEMMUZ 2019 tarihlerinde kesin kayıtlarını yaptırmaları zorunludur. Kesin kayıt tarihlerinde kaydını yaptırmayanların yerine, yedek aday sıralaması dikkate alınarak 25-26 Temmuz 2019 tarihlerinde yedek adaylar kesin kayıtlarını yaptırabilirler. Kayıt işlemleri 09:30-16:30 saatleri arasında yapılacaktır.

• Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan öğrenci listeleri;

İktisat Tezli Yüksek Lisans Programı

Maliye Tezli Yüksek Lisans Programı

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı

İşletme Tezli Yüksek Lisans Programı

Muhasebe ve Finansman Tezli Yüksek Lisans Programı

İnsan Kaynakları Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı

Eğitim Programları ve Öğretim Tezli Yüksek Lisans Programı

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Tezli Yüksek Lisans Programı

İngiliz Dili Eğitimi Tezli Yüksek Lisans Programı

Müzik Tezli Yüksek Lisans Programı

Tarih Tezli Yüksek Lisans Programı

Arkeoloji Tezli Yüksek Lisans Programı

Sosyoloji Tezli Yüksek Lisans Programı

1. Mezuniyet Belgesinin onaylı fotokopisi. (Aslı gösterildiği takdirde Enstitümüz tarafından da onaylanabilir.)
  4. ALES belgesi.
  5. Yabancı Dil Sonuç belgesi (İngiliz Dili Eğitimi tezli yüksek lisans programı için zorunludur!)
  6. Askerlik Durum Belgesi. (E-Devlet sisteminden alınabilir.)

İşletme Anabilim Dalı

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kayıt Duyurusu

İzmir Demokrasi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 22-24 TEMMUZ 2019 tarihlerinde kesin kayıtlarını yaptırmaları zorunludur. Kayıt işlemleri 09:30-16:30 saatleri arasında yapılacaktır.

• Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan öğrenci listeleri;

Finansal Raporlama ve Denetim Tezsiz Yüksek Lisans

Muhasebe ve Finansman Tezsiz Yüksek Lisans

Yöneticiler için İşletme Tezsiz Yüksek Lisans

4. Dekont (Harç ücretleri dönemlik: 2475 TL, Ziraat Bankası şubelerinden veya İnternetten T.C Kimlik Numaraları ve Kazanılan programın ismi ibraz edilerek yatırılır.)
  5. Askerlik Durum Belgesi. (E-Devlet sisteminden alınabilir.)

Banka Bilgileri için tıklayınız.

Yatay Geçiş Hakkı Kazananlar için Kayıt Duyurusu

İzmir Demokrasi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora ve Yüksek Lisans Programlarına Yatay geçiş hakkı kazanan öğrencilerin 22-24 TEMMUZ 2019 tarihlerinde kesin kayıtlarını yaptırmaları zorunludur. Kayıt işlemleri 09:30-16:30 saatleri arasında yapılacaktır.

Yüksek Lisans Programlarına yatay geçiş hakkı kazanan öğrenci bulunmamaktadır.

• Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora Programlarına yatay geçiş hakkı kazanan öğrenci listeleri;

Doktora Programlar

Yatay geçiş hakkı kazanan öğrencilerin aşağıda belirtilen belgeleri Enstitümüze şahsen veya noter onaylı vekâletname ile tayin edilmiş vekil eliyle ulaştırmaları gerekmektedir.

1. Transkript (Aslı gösterildiği takdirde Enstitümüz tarafından da onaylanabilir.)
  2. Öğrenci Belgesi.