Prof.Dr.Çağatay ÜSTÜN’ün “20 YILDAN BERİ… DÜŞÜNÜRKEN, HİSSEDERKEN “ETİK VE AHLÂK” başlıklı konferansı İzmir Demokrasi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Ev Sahipliğinde Gerçekleşti.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından düzenlenen “20 YILDAN BERİ… DÜŞÜNÜRKEN, HİSSEDERKEN “ETİK VE AHLÂK” başlıklı konferans Dr. Öğretim Üyesi Elem KOCAÇAL GÜLER moderatörlüğünde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Çağatay ÜSTÜN tarafından verilmiştir. “Her şeye rağmen etik” aktivasyonu, etik farkındalık-etik bilinçlenme ve 20 yıllık meslek yaşamından kesitleri paylaşan ÜSTÜN’ün konferansına öğretim üyeleri ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.