Biyomedikal Mühendisliği 2. Sınıf Öğrencilerin Dikkatine Yaz Dönemi Staj Takvimi Hakkında

Biyomedikal Mühendisliği 2. Sınıf Öğrencilerin Dikkatine!

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

2018- 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ

BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ STAJ TAKVİMİ

-2018-2019 Eğitim Öğretim yılı yaz döneminde staja çıkacak öğrencilerimiz için staj tarihleri,

21 Haziran -19 Temmuz 2019 (1.grup) 20 İş Günü

22 Temmuz -23 Ağustos 2019 (2.grup) 20 İş Günü

26 Ağustos- 23 Eylül 2019 (3.grup) 20 İş Günü olarak planlanmıştır.

-Staja çıkacak öğrencilerimizin web sayfasında ilan edilmiş olan Staj Başvuru Formunu eksiksiz doldurularak Staj Komisyon sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Gizem KALELİ CAN’a ve Staj yapılacak olan kuruma onaylatarak 12 Haziran 2019 tarihi mesai bitimine kadar Zemin Kat C06 nolu numaralı odada Memur Zeynep ÖKSÜZ’e teslim etmeleri gerekmektedir.

-Dekanlık onayı ve SGK işleri yapıldıktan sonra staja başlayacak öğrencilerin listesi 18 Haziran 2019 tarihinde web sayfasında ilan edilecektir.

-Staja çıkacak öğrencilerimiz için 2019 Mayıs ayı içerisinde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi yapılacak olup kesin tarih ayrıca ilan edilecektir.

-Dekanlık onayı olmadan ve SGK işlemleri tamamlanmadan staja kesinlikle başlanmamalıdır.

-İlgili öğrencilerimize duyurulur.

Biyomedikal Mühendisliği Staj Komisyon Başkanlığı