Üniversitemiz İŞKUR İrtibat Noktası Açıldı

İzmir Demokrasi Üniversitesi ile İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında “Üniversite İrtibat Noktalarında İşkur Hizmetlerinin Sunulmasına İlişkin İşbirliği Protokolü”, 09/04/2019 günü Rektörümüz Prof.Dr.Bedriye TUNÇSİPER ile il müdürü Kadri KABAK tarafından imzalandı.

Protokol ile Üniversitemizde oluşturulan İŞKUR İrtibat Noktası’nda; öğrencilere işgücü piyasası, iş arama becerileri, işverenle mülakat teknikleri, özgeçmiş hazırlama gibi konularda bilgilendirme faaliyetinde bulunmak; öğrencilerin mesleki deneyimlerinin artırılmasına, teorik bilgilerinin uygulama yapılarak geliştirilmesine, kendi işlerini kurmalarına ve geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlayan aktif işgücü hizmetlerinden yararlanabilmelerine yardımcı olmak amaçlanmaktadır.

Bahsi geçen İŞKUR İrtibat Noktası, -1. katta, SKS karşısında 30.04.2019 tarihi itibariyle fiilen açılmıştır.