İzmir Demokrasi Üniversitesi’nin düzenlediği ve bu yıl dördüncüsü gerçekleşen Lisansüstü İşletme Öğrencileri Sempozyumu 18-20 Nisan 2019 tarihleri arasında Çeşme’de gerçekleşti.
İzmir Demokrasi Üniversitesi’nin düzenlediği ve bu yıl dördüncüsü gerçekleşen Lisansüstü İşletme Öğrencileri Sempozyumu 18-20 Nisan 2019 tarihleri arasında Çeşme’de gerçekleşti. 39 farklı üniversiteden katılımın olduğu sempozyumun öncesinde ve de sempozyum açılış oturumunda lisans üstü öğrencilerine yönelik olarak araştırma yöntemleri seminerleri ücretsiz olarak düzenlendi. Lisansüstü İşletme öğrencileri ve akademisyenleri bir araya getiren, lisansüstü öğrencilerin yeni bakış açıları ve çalışma alanlarının oluşmasına katkı sağlayan sempozyumda iki gün boyunca toplam 18 oturumda sunulan bildiriler arasından değerlendirme kriterlerine göre en yüksek puan alanlar ödüle layık görüldü.
İzmir Demokrasi Üniversitesi ailesi olarak 4.Lisansüstü İşletme Öğrencileri Sempozyumunda sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtiyor, sempozyumumuza katılan tüm katılımcılara, danışma kurulu üyelerine, bilim kurulu üyelerine ve sponsorlarımıza teşekkür ediyor, üniversitemizin düzenlediği diğer bilimsel etkinliklerde de hep birlikte olmayı diliyoruz.
#izmirdemokrasiüniversitesi #idu #bedriyetunçsiper #lios #lisansüstüişletmeöğrencilerisempozyumu #liosplatform