Masa Tenisi Turnuvası

Rektörlük Masa Tenisi Turnuvası öğrenci ve personellere (kadın-erkek) yönelik olup, öğrenci ve personeller karma olarak karşılaşacaklardır. Turnuva son başvuru tarihi 20 Nisan 2019 Cumartesi günü, kura çekimi ve teknik toplantı 29 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 12:00 de Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı A-05 nolu odada yapılacaktır. Başvurular kontenjanla sınırlıdır. Kura çekimi ve karşılaşma tarihleri internet sitemizden yayınlanacak olup, katılımcıların duyuruları takip etmesi gerekmektedir.

Turnuvada dereceye giren (ilk üç) katılımcımıza madalya ve sürpriz hediyeler verilecektir.

Rektörlük Masa Tenisi Turnuvası Kuralları

1. Turnuvaya İzmir Demokrasi Üniversitesi personeli ve öğrencileri katılacaktır.
  2. Başvurular bireyseldir.
  3. Turnuva eliminasyon sistemiyle oynanacaktır.
  4. Karşılaşmalarda setler 11 sayı üzerinden oynanacak olup, 2 set alan oyuncu maçı kazanacaktır.
  5. Turnuvada eşleşmeler tertip komitesinin düzenlediği kura ile belirlenecektir.
  6. Kadınlar ve erkekler kendi aralarında yarışacaktır.

TERTİP KOMİTESİ                            ÜNVANI TELEFON
Prof.Dr. Mustafa KOCAKULAK Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan V.
Dr.Öğr.Üyesi Neşe AKPINAR KOCAKULAK Spor Koordinatörü 0232 260 10 01
Tolga DEMİR Hakem 0505 339 51 51

Başvurular İnternet üzerinden veya Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı Ofisinden yapılacaktır.

Başvuru İçin Tıklayınız

Masa Tenisi Başvuru Formu İçin Tıklayınız…