İzmir Valimiz Sayın Erol AYYILDIZ Beyefendinin Eşi Sayın Dr.Didem Dilek AYYILDIZ Hanımefendinin himayelerinde İzmir Demokrasi Üniversitesi, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İzmir İl Müdürlüğü,Sgk İzmir İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğünün Paylaşımcı olduğu Çocuk İşçiliği Farkındalık Paneli bugün İzmir Demokrasi Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde İzmir Demokrasi Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

İzmir Valimiz Sayın Erol AYYILDIZ Beyefendinin Eşi Sayın Dr. Didem Dilek AYYILDIZ Hanımefendinin himayelerinde İzmir Demokrasi Üniversitesi, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İzmir İl Müdürlüğü,Sgk İzmir İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü’nün paylaşımcı olduğu Çocuk İşçiliği Farkındalık Paneli bugün İzmir Demokrasi Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde İzmir Demokrasi Üniversitesinde gerçekleştirildi.