İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyeleri, Öğrencilerimiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Adına Rektörümüz Prof.Dr. Bedriye TUNÇSİPER’inde Katılımı ile İzmir, Karşıyaka, MaviBahçe AVM’de Kadın ve Sağlık, Kadın ve Ağız Sağlığı Bilgilendirme Etkinliği Gerçekleştirdiler.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyeleri, Öğrencilerimiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri adına İzmir, Karşıyaka, MaviBahçe AVM’de Kadın ve Sağlık, Kadın ve Ağız Sağlığı Bilgilendirme etkinliği gerçekleştirdiler. İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörümüz Prof.Dr.Bedriye Tunçsiper’de etkinliğe katılımı ile Üniversitemizin İnsan Sağlığına verdiği önemi İzmirli hemşerilerimize göstermiş oldu.