Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER “Martian Postcards:An Introduction to Poetry” İsimli Konferansı veren Manisa Celal Bayar Üniversitesi İngiliz Edebiyatı Öğretim Üyesi Anthony PATTERSON’a Katkısından Dolayı Teşekkür Belgesi ve Okulumuzun Saatini Takdim Etti.

“Martian Postcards:An Introduction to Poetry” isimli konferansı veren Manisa Celal Bayar Üniversitesi İngiliz Edebiyatı öğretim üyesi Anthony PATTERSON’a katkısından dolayı teşekkür belgesi ve okulumuzun saatini takdim eden Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER hocamıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Çok keyifli ve verimli bir konferans veren PATTERSON’a katkılarından dolayı öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.