Pedagojik Formasyon Sertifika Eğitimi Programı Şubat 2019 Dönemi Muafiyet, Ders Programı ve Sınıf Listeleri

Muafiyet Talepleri ve Başvuru Şekli Hakkında Bilgi (Şubat 2019 Dönemi için)

Pedagojik Formasyon Sertifika Programına kesin kayıt yaptıran öğrencilerin daha önce alıp başarılı olduğu derslerden muafiyet talepleri, HER İKİ DÖNEM İÇİN İKİ AYRI BAŞVURU ALINMAYACAK OLUP BİRİNCİ DÖNEM BAŞINDA BİR KEZ yapılacaktır. 1. ve 2. Dönem dersleri (aşağıda ders isimleri listelenmiştir) ile ilgili muafiyet talebinde bulunmak isteyenlerin kesin kayıt yaptırdıklarında 18 ŞUBAT 2019 –  22 ŞUBAT 2019 tarihleri arasında istenilen belgelerle (Muafiyet Dilekçe formunda belirtilmiştir) birlikte Fakülte Sekreterliğine  (C Blok Z-06) başvurması gerekmektedir.

I ve II. Dönem Okutulan Dersler

Eğitim Bilimine Giriş

Öğretim İlke ve Yöntemleri

Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme

Eğitim Psikolojisi

Sınıf Yönetimi

Özel Öğretim Yöntemleri

Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı

Öğretmenlik Uygulaması

Eğitim Sosyolojisi

Türk Eğitim Sistemi ve Okul Yönetimi

* Öğretmenlik Uygulaması dersi için MEB’e bağlı okullarda bir öğretim yılından az olmamak kaydıyla öğretmenlik yaptığını belgeleyenler bu dersten muaf tutulabilir. Belirtilen şart sağlanıyorsa bu ders için muafiyet başvurusu yapılmalıdır.

Belirtilen tarihler arasında başvurusu yapılmayan ya da eksik evrak ile başvurulan muafiyet talepleri kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Başvuru Yeri: İzmir Demokrasi Üniversitesi C Blok Z-06 (Öğrenci işleri yanı)

Muafiyet Dilekçe formu indirmek için tıklayınız.

Subat 2019 Dönemi Ders Programı İçin Tıklayınız

Şubat 2019 Dönemi Sınıf Listesi 1 .Grup İçin Tıklayınız