Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı Ek Kontenjan ile Yerleştirilen Öğrencilerin Kayıt Duyurusu

İzmir Demokrasi Üniversitesi

İşletme Anabilim Dalı

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Ek Kontenjan Kayıt Duyurusu

İzmir Demokrasi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 15 ŞUBAT 2019 tarihlerinde kesin kayıtlarını yaptırmaları zorunludur.

• Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan öğrenci listesi;

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin aşağıda belirtilen formları doldurmaları ve Enstitümüze şahsen veya noter onaylı vekâletname ile tayin edilmiş vekil eliyle ulaştırmaları gerekmektedir.

1. Kesin Kayıt Formu için tıklayınız.
  2. Mezuniyet Belgesinin onaylı fotokopisi. (Aslı gösterildiği takdirde Enstitümüz tarafından da onaylanabilir.)
  3. Transkript (Aslı gösterildiği takdirde Enstitümüz tarafından da onaylanabilir.)
  4. Nüfus Cüzdanı onaylı fotokopisi (Aslı gösterildiği takdirde Enstitümüz tarafından da onaylanabilir.)
  5. 2 adet renkli vesikalık fotoğraf (4,5×6) son altı ayda çekilmiş olmalıdır
  6. Askerlik Durum Belgesi. (E-Devlet sisteminden alınabilir.)
  7. Askerlik Tecil Dilekçesi için tıklayınız.
  8. Onaylı veya e-Devlet üzerinden alınmış Adli Sicil Belgesi (20 Haziran 2018 tarihinden sonra alınan Adli Sicil Belgesi geçerlidir.)
  9. Dekont (Harç ücretleri dönemlik: 2.250 TL, Ziraat Bankası şubelerinden veya İnternetten T.C Kimlik Numaraları ve Kazanılan programın ismi ibraz edilerek yatırılır.)

T.C. Ziraat Bankası Fahrettin Altay Şubesi

Şube Kodu: 1533