Spor Bilimleri Bölümü Öğretim Üyemiz Uluslararası Şelale Tırmanışı Etkinliğinde Üniversitemizi Temsil Etti

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Spor Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Güçlü Özen Erzurum Belediyesi tarafından  organize edilen Tortum  Şelalesi  buz tırmanışında üniversitemizi başarıyla temsil etti. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen organizasyonda, aralarında Meksika, Yunanistan, Fransa, Almanya, Rusya ve Kazakistan gibi ülkelerden, altın kazma ödülüne sahip  sporcularında bulunduğu 15 farklı ülkeden  110 dağcı mücadele etti. Her yıl Ocak ayından Şubat ayı ortalarına kadar yapılabilen bir buz tırmanışı ilgilenen sporcular için zorlu doğa koşullarında tırmanma imkanı veren bulunmaz aynı zaman da büyüleyici bir fırsattır. Buz tırmanışında üniversitemizi başarı ile temsil ederek  üniversitemizin adını farklı platformlarda duyuran Doç. Dr. Güçlü Özen’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.