Şubat-2019 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı İçin Kesin Kayıt Hakkı Kazananların Listesi

Şubat-2019 Pedagojik Formasyon Eğitimi
Sertifika Programı İçin Kesin Kayıt Hakkı Kazananların Listesi

Başvurular değerlendirilmiştir ve kayıt hakkı kazanamayan adaylar aşağıda belirtilen nedenlerden dolay listeye dahil edilememiştir. Şartları sağlayan adaylar kayıt hakkı kazanmıştır. Kayıt hakkı kazanan adayların listesi için tıklayınız.

1. Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı’nın 20/02/2014 tarih ve 9 sayılı kararında belirtilen atamaya esas alanlardan ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosunda bulunan ilgili alanlardaki Uygulama Öğretmeninin bulunmaması/yetersiz olması (Tesisat teknolojisi ve iklimlendirme, ulaştırma hizmetleri, harita-tapu kadastro vb.)
  2. Başvuru yapılan öğretmenlik atama alanında grup oluşturacak başka bir aday bulunmaması (sadece 1 kişi olması; moda tasarım teknolojileri, konaklama ve seyahat hizmetleri, halkla ilişkiler ve organizasyon hizmetleri, müzik, makine teknolojisi vb.)
  3. Felsefe atama alanı için Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı’nın 20/02/2014 tarih ve 9 sayılı kararında belirtilen Psikoloji/Felsefe/Mantık gibi derslere ait ders kredilerinin tamamlanmamış olması.
  4. Not ortalamasına ilişkin kriterin sağlanmaması (en az 2.00 olması gerekmektedir)

Listedeki öğrenciler kesin kayıt hakkı kazanmış olup, aşağıdaki ilgili hesap numarasına gerekli öğrenim ücretini 4-6  Şubat 2019 (toplam 3 gün) tarihlerinde saat 17.00’a kadar yatırıp dekontu elden (kendileri ya da yakınları aracılığıyla-vekalete gerek olmaksızın; EFT/havale yapılıyorsa onu dekontu da olabilir) teslim etmeleri gerekmektedir.

*Program  toplam ücreti 2.072 TL olup, ücret iki eşit taksit halinde 1. Dönem için 1.036 TL kesin kayıt esnasında, 2. Dönem için dönem başında kalan 1.036 TL. olarak tahsil edilecektir.

Banka Bilgileri

Banka Adı: Ziraat Bankası Fahrettin Altay/İZMİR Şubesi