Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kayıt Duyurusu

İzmir Demokrasi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 22-25 OCAK 2019 tarihlerinde kesin kayıtlarını yaptırmaları zorunludur.

• Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan öğrenci listeleri;

Muhasebe ve Finansman Tezsiz Yüksek Lisans

Finansal Raporlama ve DenetimTezsiz Yüksek Lisans

Yöneticiler için İşletme Tezsiz Yüksek Lisans

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin aşağıda belirtilen formları doldurmaları ve Enstitümüze şahsen veya noter onaylı vekâletname ile tayin edilmiş vekil eliyle ulaştırmaları gerekmektedir.

1. Kesin Kayıt Formu içintıklayınız.
  2. Mezuniyet Belgesinin onaylı fotokopisi.(Aslı gösterildiği takdirde Enstitümüz tarafından da onaylanabilir.)
  3. Transkript fotokopisi. (Aslıgösterildiği takdirde Enstitümüz tarafından da onaylanabilir.)
  4. Nüfus Cüzdanı onaylı fotokopisi (Aslıgösterildiği takdirde Enstitümüz tarafından da onaylanabilir.)
  5. 2 adet renkli vesikalık fotoğraf (4,5×6)son altı ayda çekilmiş olmalıdır
  6. Askerlik DurumBelgesi. (E-Devlet sisteminden alınabilir.)
  7. Askerlik Tecil Dilekçesi içintıklayınız.
  8. Onaylı veya e-Devlet üzerinden alınmış AdliSicil Belgesi (20 Haziran 2018 tarihinden sonra alınan Adli SicilBelgesi geçerlidir.)
  9. Dekont (Harç ücretleridönemlik: 2.250TL, Ziraat Bankasışubelerinden veya İnternetten T.C Kimlik Numaraları ve Kazanılan programın ismiibraz edilerek yatırılır.)

T.C. Ziraat Bankası Fahrettin Altay Şubesi

Şube Kodu: 1533